Stortingslisten er vedtatt!

Fotocredit: Ami Bernérus

Det var fin stemning på MDG Buskerud sitt nominasjonsmøte 2. november i Drammen. Nominasjonskomiteens innstilling til stortingslisten ble enstemmig vedtatt. Vi er alle svært stolte over listen og våre tre toppkandidater!

 

4. november, 2016

Det er med stor glede vi kan presentere at Ståle Sørensen er valgt til å stå på førsteplass på Miljøpartiet De Grønne Buskeruds stortingsvalgliste for klimavalget 2017! Ståle har lang politisk fartstid og har virkelig markert seg i media i Drammen: for rovdyr, elbiler, solceller på offentlige bygg, samt husly til hjemløse.

På andreplass har vi fått tale- og skriveføre lederen for Grønn Ungdom Buskerud. Vilde studerer til økobonde, sitter i kommunestyret i Kongsberg og har markert seg i media mot kommunens våpenindustri. Hun er imidlertid ikke redd for konflikter og har en virkelig lysende politisk karriere foran seg.

På tredjeplass fikk vi vestlendingen, læreren og skribenten Janicke. Hun er gruppeleder for MDG i Lier og sitter i formannskapet. Hun har solid politisk erfaring fra SV og brenner for at barn skal ha det bra og få en god oppvekst. Hun har også organisasjonserfaring fra Norsk kvinnesaksforening, Lier Bygdekvinnelag og International Alliance of Women.

Nå er målet å komme over sperregrensen. Hvis vi kan klare det, har vi god tro på at denne topptrioen kan kapre et utjevningsmandat. Nå begynner alvoret og det blir mye jobb. Men også mye moro!

 

Hele listen finner du her.